Welkom bij food & fastfood restaurant

Kokkie Twello

Maatregelen RIVM

  • Een maximum van 30 gasten
  • Bezoekers moeten reserveren, dit kan bij ons telefonisch
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Terras

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.

Kokkie

Food & Fastfood

Kokkie Twello is de gelegenheid voor een snelle snack in de snackbar of een comfortabele maaltijd in ons restaurant. Regelmatig hebben wij een weekaanbieding in het restaurant of een maandkraker in de snackbar.

 

Ook bieden we in de wintermaanden speciale maaltijden zoals een overheerlijke stamppot. Reden temeer om deze site en daarna Kokkie Twello regelmatig te bezoeken!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Kokkie Food & Fastfood
Molenstraat 44a
7391 AJ Twello

KVK-nr: 80848893
BTW-nr: NL003493645B12

Facebook Kokkie Twello

Contactformulier

Niet voor reserveringen & bestellingen!

  LET OP: dit formulier is NIET bedoeld voor bestellingen! Reserveringen en/of bestellingen via dit formulier worden niet in behandeling genomen.

  Huisregels Kokkie Twello

  Vanaf 26 januari 2022 mogen wij de deuren van ons restaurant weer openen. Dit brengt echter wel wat belangrijke huisregels met zich mee.

  Een bijzonder ijsje voor een bijzonder meisje

  Koos, voormalig medewerker van Kokkie Twello, zijn vrouw en vele anderen doen alles in hun macht om meer bekendheid en donaties voor Stichting Beat Batten te stimuleren.

  Kokkie Twello weer corona-vrij geopend

  Kokkie Twello is vanaf vandaag (15 juli) weer helemaal 'up & running'! Toen één van onze medewerkers positief werd getest op Covid-19 hebben we onze deuren direct gesloten. Intussen hebben we allemaal een coronatest gedaan en kunnen we, met de [...]