Welkom bij food & fastfood restaurant

Kokkie Twello

Kokkie

Food & Fastfood

Kokkie Twello is de gelegenheid voor een snelle snack in de snackbar of een comfortabele maaltijd in ons restaurant. Regelmatig hebben wij een weekaanbieding in het restaurant of een maandkraker in de snackbar.

 

Ook bieden we in de wintermaanden speciale maaltijden zoals een overheerlijke stamppot. Reden temeer om deze site en daarna Kokkie Twello regelmatig te bezoeken!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Kokkie Food & Fastfood
Molenstraat 44a
7391 AJ Twello

KVK-nr: 80848893
BTW-nr: NL00349364B12

Facebook Kokkie Twello

Contactformulier

Niet voor reserveringen & bestellingen!

  LET OP: dit formulier is NIET bedoeld voor bestellingen! Reserveringen en/of bestellingen via dit formulier worden niet in behandeling genomen.

  Een bijzonder ijsje voor een bijzonder meisje

  Koos, voormalig medewerker van Kokkie Twello, zijn vrouw en vele anderen doen alles in hun macht om meer bekendheid en donaties voor Stichting Beat Batten te stimuleren.

  Kokkie Twello weer corona-vrij geopend

  Kokkie Twello is vanaf vandaag (15 juli) weer helemaal 'up & running'! Toen één van onze medewerkers positief werd getest op Covid-19 hebben we onze deuren direct gesloten. Intussen hebben we allemaal een coronatest gedaan en kunnen we, met de [...]

  Kokkie Twello tijdelijk gesloten i.v.m. corona-besmetting

  Helaas moeten we de deuren van Kokkie Twello tijdelijk sluiten in verband met een Covid-19 besmetting onder de medewerkers. Tot nader bericht kunnen wij Twello e.o. niet voorzien van onze lekkernijen. Dit bericht zal zo spoedig mogelijk worden opgevolgd. Alvast [...]