Welkom bij food & fastfood restaurant

Kokkie Twello

Maatregelen RIVM

  • Een maximum van 30 gasten
  • Bezoekers moeten reserveren, dit kan bij ons telefonisch
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Terras

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.

Kokkie

Food & Fastfood

Kokkie Twello is de gelegenheid voor een snelle snack in de snackbar of een comfortabele maaltijd in ons restaurant. Regelmatig hebben wij een weekaanbieding in het restaurant of een maandkraker in de snackbar.

 

Ook bieden we in de wintermaanden speciale maaltijden zoals een overheerlijke stamppot. Reden temeer om deze site en daarna Kokkie Twello regelmatig te bezoeken!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Kokkie Food & Fastfood
Molenstraat 44a
7391 AJ Twello

KVK-nr: 80848893
BTW-nr: NL003493645B12

Facebook Kokkie Twello

Contactformulier

Niet voor reserveringen & bestellingen!

  LET OP: dit formulier is NIET bedoeld voor bestellingen! Reserveringen en/of bestellingen via dit formulier worden niet in behandeling genomen.

  Onze bestelwebsite is klaar voor gebruik!

  Vanaf vandaag kun jij via kokkietwello.nl ook online bestellen bij je favoriete snackbar! Daar kun jij jouw maaltijd voortaan ook samenstellen en afrekenen. De bestelwebsite is verbonden met onze kassa, dus wij krijgen ze direct binnen en gaan er dan [...]

  Maatregelen i.v.m. 2e golf corona virus

  De 2e COVID-19 golf is voor ons een tijd om keuzes te maken. Helaas zijn wij gedwongen om weer open te gaan uitsluitend voor afhalen. Zo kunnen wij u toch van dienst blijven zijn. Dit doen wij vanaf maandag 26 [...]

  Maatregelen i.v.m. corona virus

  In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Kokkie Twello omgaat met de situatie in Nederland. In verband met de recente wijzigingen in de maatregelen van de regering en het RIVM blijven wij alleen [...]