Welkom bij food & fastfood restaurant

Kokkie Twello

Maatregelen RIVM

    • Een maximum van 30 gasten
    • Bezoekers moeten reserveren, dit kan bij ons telefonisch
    • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
    • In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico‚Äôs oplevert

Terras

Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.

Kokkie

Food & Fastfood

Kokkie Twello is de gelegenheid voor een snelle snack in de snackbar of een comfortabele maaltijd in ons restaurant. Regelmatig hebben wij een weekaanbieding in het restaurant of een maandkraker in de snackbar.

 

Ook bieden we in de wintermaanden speciale maaltijden zoals een overheerlijke stamppot. Reden temeer om deze site en daarna Kokkie Twello regelmatig te bezoeken!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Kokkie Food & Fastfood
Molenstraat 44a
7391 AJ Twello

Facebook Kokkie Twello

Contactformulier

Niet voor reserveringen & bestellingen!

LET OP: dit formulier is NIET bedoeld voor bestellingen! Reserveringen en/of bestellingen via dit formulier worden niet in behandeling genomen.

Maatregelen i.v.m. corona virus

In deze onzekere tijden willen we u graag op de hoogte houden van hoe Kokkie Twello omgaat met de situatie in Nederland. In verband met de recente wijzigingen in de maatregelen van de regering en het RIVM blijven wij alleen [...]

24-08-2019 open tot 19:00 uur i.v.m. bruiloft

Op 24 augustus 2019 zullen wij onze deuren om een hele goede reden wat eerder gaan sluiten. Onze collega Jeanet Wolf gaat namelijk trouwen! Reden voor een feestje dat Team Kokkie Twello natuurlijk niet wil missen ūüôā We zijn die [...]

Het terras krijgt (huis)stijl!

Met dank aan Hoveniersbedrijf De tuinen van Bosch uit Twello is onze prachtige olijfboom in alle vroegte weer teruggezet. Zo begint ons terras ook steeds meer (huis)stijl te krijgen! Wij gaan de komende tijd druk bezig om dit alleen nog [...]