Franchisenemers

genieten tal van voordelen!

Decennialange ervaring en naamsbekendheid

Kokkie is al circa 40 jaar een begrip en daar kunt u als franchisenemer van profiteren! We zijn continu op zoek naar mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die nét iets meer willen met hun snackbar. Meer uitstraling, meer begeleiding, meer keuze, meer service én meer kwaliteit.

Begeleiding waar u behoefte aan heeft

Door onze ervaring zijn wij zeer goed in staat iedere nieuwe franchisenemer één-op-één te begeleiden. Samen kijken we waar u behoefte aan heeft: door bij u in de zaak mee te draaien of door u een kijkje in onze keuken te laten nemen. Onze ervaren mensen zetten zich graag voor u in en komen met ideeën, tips en oplossingen waar u echt wat aan heeft. Dit alles met maar één doel: dat u met uw zaak nog meer omzet genereert dan u op dit moment doet.

Praktijkgericht

Als franchisenemer kunt u altijd rekenen op een praktijkgerichte aanpak van de medewerkers die u begeleiden. Dat is onze kracht: we hebben onze ervaring zelf in de praktijk opgedaan en delen al die kennis en ervaring graag met u.

 

Laagdrempelig

Als ondernemer wilt u maar één ding: ondernemen. Zonder dat u allerlei regels of stappen móet volgen. Zonder ingewikkelde formulieren en zonder een verplicht wekelijks overleg. Binnen onze formule kan dat, wij laten u de ondernemer zijn die u bent of wilt zijn. U hoeft zelf niet het wiel opnieuw uit te vinden: wij geven u graag handvatten en reiken u ideeën aan. Zo inspireren we elkaar.

Samen meer bereiken

Wilt u met uw eigen zaak een andere weg inslaan maar weet u niet goed hoe u dat aan moet pakken? Heeft u een frisse kijk nodig en wilt u uw zaak nóg beter laten draaien door een betere inkoop en dus meer marge?

 

Kunt u dus wel een duwtje in de rug gebruiken om nog meer uit úw zaak te halen, word dan ook franchisenemer bij Kokkie en profiteer van tal van voordelen:

  • hogere brutowinstmarge (70-74%)
  • scherpere inkoopprijzen door een centrale inkoop
  • persoonlijke begeleiding en ondersteuning
  • gezamenlijke reclame- en marketingactiviteiten
  • up-to-date website