Nieuwsberichten Kokkie

Feestelijke opening Kokkie Hengelo

Op woensdag 28 november vindt er een feestelijke aangelegenheid plaats aan de Krabbenbosweg bij Kokkie Hengelo (Ov). Daar opent snackbar “De Tukker” opnieuw haar deuren na een grootse verbouwing. En deze heropening is absoluut een bezoekje waard. Er staat een springkussen voor de jonge bezoekers, gratis ranja en wat lekkers en diverse snacks kosten die dag slechts 1 euro.

Al 10 jaar lang runnen Roy en Miranda samen snackbar De Tukker aan de Krabbenbosweg in Hengelo. De twee rasechte horecaondernemers waren halverwege dit jaar klaar voor een nieuwe uitdaging. Snackbar De Tukker, voorheen een Kwalitaria, sloot zich aan bij Kokkie. Een formule met 9 filialen in het oosten van Nederland. Om dit nieuwe jasje helemaal compleet te maken, besloot het stel ook een verbouwing door te voeren.

De Twentse ondernemers hebben de smaak goed te pakken en met een gloednieuw interieur en huisstijl hebben ze erg veel zin in de tijd die komen gaat. Om de vreugde te delen met alle inwoners van Hengelo en omstreken, trakteren zij op 28 november alle gasten op een feestelijke middag.