Nieuwsberichten Kokkie

VANDAAG IS DE GROTE DAG

VANDAAG IS DE GROTE DAG! Na een voorbereiding van bijna een jaar zal de opening van het vernieuwde Kokkie Food & Fastfood plaatsvinden 🙂 We hebben het afgelopen jaar in allerlei opzichten vele keuzes moeten maken om onze droom te verwezenlijken. En dankzij deze goede voorbereiding en een team met héle goede vakmensen hebben we het voor elkaar gekregen. (tekst gaat verder onder foto’s)

EN HOE?! Volgens Fred en mij is onze missie in ieder geval meer dan geslaagd! Onze wens was een open ruime en sfeervolle zaak die nog steeds toegankelijk is voor jong en oud. Het waren pittige maanden maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Fred en ik willen ons team enorm bedanken dat zij met weer en wind in de snackwagen onze klanten hebben voorzien van friet met lekkers RESPECT!

 

Ondanks dat wij ieder bedrijf al hebben uitgelicht op deze pagina willen wij nogmaals iedereen bedanken voor de geweldige en prettige samenwerking. Dat was gelukkig ook goed te merken op de werkvloer. Na 8 weken is het dan eindelijk zover: het lintje zal doorgeknipt worden door onze aller GROOTSTE FAN en daar zijn wij super trots op!

 

Graag tot ziens bij Kokkie Food & Fastfood!

 

Fred en Antoinette