Snackbar Kokkie

Al 40 jaar een begrip!

Een vertrouwd adres

De eerste Snackbar Kokkie werd in 1975 geopend aan de Kweekweg in Apeldoorn – en precies op diezelfde plek zitten we nog steeds! Meegegaan en meegegroeid met de tijd, maar nog steeds vertrouwd en met dezelfde aandacht voor kwaliteit. Dat is wat u trouwens van iedere Kokkie-vestiging mag verwachten: aandacht voor onze (kwalitatieve) producten én onze gasten!

Meer dan een snackbar

Sinds jaren heeft Kokkie in Apeldoorn ook vestigingen aan het Ordenplein, Caterplein en zijn er Kokkie-vestigingen in Twello, Zutphen, Dieren en Hengelo. Sommige zijn zelfs al 20 jaar franchisenemer! Natuurlijk zijn er onderling verschillen: het Caterplein is door de locatie in het uitgaansgebied van Apeldoorn met name een plek waar ‘even snel’ een snack of een belegd broodje gegeten wordt, terwijl er bijvoorbeeld in enkele Kokkie eetcafés ook rustig gegeten kan worden in sfeervolle ruimtes. Maar welke eetgelegenheid u ook bezoekt, ons uitgebreide assortiment, onze klantgerichtheid en onze service zijn overal hetzelfde.

Franchisee worden?

Als nieuwe franchisenemer kunt u ook profiteren van decennialange kennis en ervaring; in deze folder vertellen wij u graag meer over onze franchiseformule. Wilt u persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Dat kan natuurlijk ook; wij maken graag een afspraak met u!

Kokkie supporters: