Snackbar Kokkie, al 35 jaar een begrip

De eerste Snackbar Kokkie werd 35 jaar geleden geopend aan de Kweekweg in Apeldoorn - en precies op diezelfde plek zitten we nog steeds! Meegegaan en meegegroeid met de tijd, maar nog steeds vertrouwd en met dezelfde aandacht voor kwaliteit. Dat is wat u trouwens van iedere Kokkie-vestiging mag verwachten: aandacht voor onze (kwalitatieve) producten én onze gasten!

Over Kokkie

Sinds jaren heeft Kokkie in Apeldoorn ook vestigingen aan het Ordenplein (Orden) en het Caterplein (Centrum) en zijn er Kokkie-vestigingen in Twello, Zutphen, Dieren, Eerbeek en Vaassen. Sommige zijn zelfs al 20 jaar franchisenemer! Natuurlijk zijn er onderling verschillen: het Caterplein is door de locatie in het uitgaansgebied van Apeldoorn met name een plek waar 'even snel' een snack of een belegd broodje gegeten wordt, terwijl bijvoorbeeld in het eetcafé bij de Kweekweg of in Twello rustig gegeten kan worden. Maar welke snackbar u ook bezoekt, ons uitgebreide assortiment, onze klantgerichtheid en onze service zijn overal hetzelfde.

Als nieuwe franchisenemer kunt u ook profiteren van 35 jaar kennis en ervaring; in deze folder vertellen wij u graag meer over onze franchiseformule. Wilt u persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Dat kan natuurlijk ook; wij maken graag een afspraak met u!

Supporters van Kokkie:

Remia Aviko Coca Cola Heineken

© 2018 Kokkie